Neşeli ve enerjik olmak için dua

Her İki Dünyada da Mutlu Olmak İçin Hangi Dua Okunmalıdır? Allahümme Rabbenâ âtina fiddünyâ haseneten ve fil ahireti haseneten ve kınâ azâbennâr.Bi rahmetike yâ Erhamerrahimin. Bu dua, her kılınan namazdan sonra 3 veya 7 kez okunmalıdır.29-Jun-2021

Çok mutsuzum hangi duayı okumalıyım?

Lâilâhe illa ente sübhâneke innî küntü mine'z-zâlimîn. Allâh'ım! … *"Bir kimse, sıkıntılı zamanında on defa, Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azîm'i okursa, Allahü teâlâ üzüntüsünü giderir."

Başarılı olmak için hangi Esma ül Hüsna?

Başarı Duası Okunuşu: “Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr.”

Mucize için hangi esma okunur?

En çok fayda gördüğüm mucize olduğuna inandığım benim esmam ''YA MUSAVVİR'' Anlamı: Varlıklara suret veren, şekillendiren, ilham veren anlamlarına gelir.

Huzur için Esma hangisi?

Eşi ilе problem yaşayan kimselerin gün içerisinde bol bol Ya Vеdud, Ya Kaviyy isimlerini zikretmeleri gerekir. Aile içerisindeki huzur ve mutluluğun sağlanması için Kuran-ı Kerim'in kalbi olan Yasin-i şerif okunup ailedeki kimseler için dua edilebilir.

Ferahlamak için hangi sure okunur?

İnşirah, kelime anlamıyla da rahatlamak, ferahlamak' anlamına gelir. Gün içerisinde 7 defa İnşirah Suresi okumanın kişinin kalp sıkıntılarını gidereceği yönünde bazı bilgiler bulunmaktadır. Rivayetlere göre 5 vakit namazın arkasından okunabilecek olan İnşirah suresi işleri kolaylaştırır.

Mutluluk icin hangi sure?

Bu duanın okunmasından önce 1 kez Fatiha Suresi, 3 kez de İhlas Suresi okunarak mutlu olmak isteyen kişiye bağışlanır. Bu duanın bütünün her okunmaya başlandığı zaman 7 kez tekrar edilmesi gerekir. Her sabah ve akşam namazlarından sonra okunan bu dua ile kişiler Allah'ın da izni ile mutlu olacaktır.

Zihin açıklığı için hangi sure?

ZİHİN AÇIKLIĞI DUASI Bismillahirrahmanirrahim, Ferdün, Hayyün, Kayyûmun, Hakemun, Adlün, Kuddûsün(1). İyyake na'büdü ve iyyakenesta'in.(2) İnna fetahna leke fethan mubina.