Kamu sosyal tesisleri listesi

Kamuya ait sosyal tesisler nelerdir?

dahil kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, anaokulu, spor tesisi, yemekhane ve benzeri sosyal tesisler olarak tanımlanmıştır.

Dsi Sosyal Tesislerinden kimler yararlanabilir?

2- Kamu-Kurum personeli, kimliğinin bir fotokopisi ile altsoy ve üstsoyları (anne, baba, büyükanne, büyükbaba, eş, çocuklar, torunlar, eşin annesi ve babası) kendi kimliklerinin ibraz edilmesi koşulu ile kamu-kurum personeli ücretinden faydalanacaktır.

Iller Bankası misafirhanesinde kimler kalabilir?

Misafirhanelerde konaklamalarda öncelik; Bankamız personeli ve emeklisi ile bunların eşleri, üstsoy ve altsoylarına verilecektir.

Konukevlerinde kalma süresi en fazla kaç aydır?

3-) Konukevinde kalma süresi en fazla kaç gündür? Konukevinde istisnai durumlar dışında barınma süresi en fazla 3-4 gündür. Daha uzun süreli barınmalar kişinin geçerli sebeplerine ve ihtiyaç durumuna göre değişmektedir.

Sosyal tesisler de neler olur?

Sosyal ve kültürel tesis alanı: Sergi salonu, müze, sinema, tiyatro, kütüphane, kreş, anaokulu, kurs, yurt, çocuk yuvası, yetiştirme yurdu, bakım evleri, sığınma evleri, rehabilitasyon merkezi gibi yerleri kapsar. İbadet yeri: Dini tesise ait lojman, kütüphane, yurt, gasilhane, şadırvan, tuvalet gibi alanları kapsar.

Misafirhaneler paralı mı?

Misafirhanelerden yararlanan kurum personelinden kişi başına her gece için en az 13 lira tahsil edilecek. İdarelerce, verilen hizmetin özelliği, maliyeti ve standardın üzerinde olması, odadaki yatak sayısı gibi hususlar dikkate alınarak daha yüksek konaklama bedeli belirlenebilecek.

Kamu Misafirhanelerinden kimler yararlanabilir?

Devlet Misafirhanelerinde Kimler Kalabilir? Kamuda çalışanlar için Türkiye'nin hemen hemen her bölgesinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına ait misafirhaneler bulunmaktadır. Kurum ve kuruluşun belirlediği politikalara göre bu misafirhanelerden kamu personelinin kendisi, akrabaları ve tanıdıkları faydalanabilir.