Istanbul üniversitesi sivil havacılık ulaştırma işletmeciliği

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği hangi fakültede Istanbul Üniversitesi?

İÜ AUZEF Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği| İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi.

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği önü açık mi?

Sivil hava ve ulaştırma işletmeciliği mezunlarının iş imkanı oldukça fazladır. Ülkemizin bu alanda ki istihdamı diğer bölümlere göre daha yüksek bir seviyededir. Bu bölüm mezunları genel anlamı ile sivil havacılık ile ilgili olan her türlü hizmet ve görev de çalışabilmektedir.

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği ne kadar maaş alır?

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Maaşları Asgari ücret ile çalışan mezunlarda bulunmakta 5000-6000 civarı maaş alan mezunlarda bulunmaktadır. Ortalama olarak ise 3000-4000 civarı bir maaşa sahip olduklarını söyleyebiliriz.

2 yıllık sivil hava ulaştırma işletmeciliği ne iş yapar?

Sivil Havacılık Ulaştırma İşletmeciliği mezunları; Havaalanlarında, … Havaalanı Yer Hizmetleri Departmanında, Catering ve Nakliye Şirketlerinde ve diğer havacılık otoritelerinde kendilerine bulabilirler.

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği staj var mı?

SİVİL HAVACILIK İŞLETMECİLİĞİ | Zorunlu Staj Var Mı? Sivil Havacılık İşletmeciliği Bölümünden mezun olabilmek için staj zorunluluğu vardır. Eğitim planında 8 yarıyıl boyunca verilen dersler dışında ikinci ve üçüncü sınıfın sonunda toplam 30'ar işgünü yaz stajı da bulunmaktadır.

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümü mezunları ne iş yapar?

Sivil Havacılık İşletmeciliği bölümü mezunları; ulusal ve uluslararası hava yolları, havaalanları, havaalanı yer hizmetleri, ikram ve kargo işletmeleri ve seyahat acentaları ile diğer havacılık kuruluşlarında istihdam edilebileceklerdir. da çalışma olanağı da bulabilirler.

AÖF sivil hava ulaştırma işletmeciliği staj var mı?

Cevap: Öğrencilerimiz mezun olmak için 40 iş günü staj yapmakla yükümlüdürler.