3340 mesaj ücreti

3340 sms nedir?

İhtiyaç duyduğunuz her an Anında Bilgi Servisi yanıbaşınızda! 3340 Anında Bilgi Servisi ile son ödeme tarihi, güncel ve ekstre borç bilgisi, kullanılabilir limit gibi Bonus Card, Flexi Card, Money Card, Miles&Smiles ve American Express Card'ınız ile ilgili bilgilere en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

3340 sms nasıl gönderilir?

Garanti BBVA Garantiden Gelen Sürekli Mesaj Paracard Bonus'unuzu telefon ve posta ile alışverişe açmak için "Moto" ve kartın son 6 hanesini yazıp 3340'a gönderebilirsiniz.

Moto 3340 nedir?

BonusFlaş (Daha Fazlası > Ayarlar > Kart ayarları > Internet Üzerinden Alışveriş) Ek kartlarınız ve banka kartlarınız da dahil olmak üzere tüm Garanti Bankası kartlarınız için TERCIH yazıp 3340'a gönderebilirsiniz. Tek bir kredi kartınız için onay vermek isterseniz ONAY yazıp kart son 6 haneyi 3340'a gönderebilirsiniz.

Paracard ile alışveriş yapılır mı?

Paranın kartı Paracard Bonus'unuzu kullanarak dünyanın her yerinde alışveriş yapabilir ve tüm alışverişlerinizde bonus kazanırsınız. Üstelik Bonus işyerlerinde yaptığınız alışverişlerde daha fazla bonus kazanır, bedava alışverişin keyfini çıkartırsınız. … Yurt içinde veya yurt dışında alışveriş yapabilirsiniz.

Gecikmeye girmek ne demek?

Kredi kartı borcu, son ödeme tarihine kadar -asgari ödeme tutarı dahil- ödenmemişse, kartınız gecikmeye girecektir. Bu durumda banka, müşterisine kredi kartının gecikmeye girdiğine dair bir uyarı bilgisi gönderir.

Ödeme haftası nedir?

Kredi kartı son ödeme tarihi, karta olan borcun tamamını ya da belirtilen asgari tutarını ödemek zorunda olduğunuz son gündür. Her kartta bu tarih kartın hesap kesim tarihinden 10 gün sonra olarak belirlenir ve sizden de bu tarihe kadar kartınıza ödeme yapmanız beklenir.

4454 SMS nedir?

Kampanyaya katılmak isteyen kart sahipleri ONAY boşluk SMS'te gönderilen 10 haneli şifreyi yazıp 4454'e SMS göndererek kampanyaya dahil olabilecektir. Başarılı SMS katılımı sonrası, işlem sistem tarafından 3 taksite bölünecek ve müşteriye SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.