Şişecam çalışma saatleri

08:00-17:00 mesai ve rahat iş ortamı

Şişecam kaç kişi çalışıyor?

Şişecam Topluluğu, 3kıta ve 14ülkedeki toplam 43tesisi ve 22 bineyakın çalışanıyla üretim faaliyetlerini sürdürüyor ve 150'den fazla ülkeye satış gerçekleştiriyor.

Şişe Cam sahibi kim?

Şişecam'ın çoğunluk hissesi ise 67,54 ile Türkiye İş Bankası'nın. Efes Holding, şirketin yüzde 8,23'üne, Anadolu Hayat Emeklilik ise yüzde 0,05'ine sahip. Kalan yüzde 24,18'lik pay ise halka açık.

Sise ne iş yapar?

Düzcam alanında mimari camlar, güneş enerjisi camları ve beyaz eşya camları olmak üzere üç ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Avrupa'nın düzcam üretim kapasitesi açısından lider üreticisi konumunadır.

Şişe Cam kapandi mi?

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'nin bağlı ortaklığı olan Paşabahçe Cam San. ve Tic. A.Ş.'nin 14 Ekim 2016 tarihli ve 27 sayılı Yönetim Kurulu kararı doğrultusunda; Paşabahçe Cam San. ve Tic. … tüzel kişiliği bünyesindeki Mersin Fabrikası'nın 14 Kasım 2016 tarihi itibarıyla faaliyetlerine son verilecektir.

Şişecam dünyada kaçıncı?

Bugün dünyanın cam ev eşyasında 3'üncü, cam ambalajda 4'üncü, düzcamda 5'inci büyük üreticisi konumundaki Şişecam Topluluğu, Avrupa'nın 4'üncü, dünyanın 10'uncu büyük soda üreticisi olmasının yanı sıra krom kimyasallarında dünya lideri.

Şişecam hangi ülkelerde var?

Başta Türkiye olmak üzere Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, Ukrayna, Mısır, İtalya ve Bosna-Hersek'te üretim yapan Şişecam'ın yıllık toplam cam üretimi 3,8 milyon ton.

Paşabahçenin sahibi kim?

Ülkenin ilk cam üretim tesisinin temeli Başvekil İsmet İnönü ve İktisat Vekili Celal Bayar'ın katılımıyla Beykoz Paşabahçe'de atıldı.